قیمت سکه و ارز
۱۳۹۲/۰۲/۰۴ - ۰۹:۴۷
عضو کمیسیون تلفیق:

تصویب درآمد ۱۰ میلیارد دلاری صکوک ارزی/ احتمال تجدید نظر در هدفمندی یارانه‌ها

عضو کمیسیون تلفیق با بیان اینکه احتمال تجدید نظر در درآمدهای هدفمندی یارانه‌ها وجود دارد از تصویب درآمد ۱۰ میلیارد دلاری صکوک ارزی در لایحه بودجه ۹۲ خبر داد.

تصویب درآمد ۱۰ میلیارد دلاری صکوک ارزی/ احتمال تجدید نظر در هدفمندی یارانه‌ها

 

به گزارش «سراج24»، رجب رحمانی در خصوص مصوبات عصر دیروز کمیسیون تلفیق، اظهار داشت: در جلسه عصر دیروز اعضاء کمیسیون تلفیق مصوب کردند که درآمد صکوک ارزی در لایحه بودجه سال جاری 10 میلیارد دلار باشد.
به گفته این عضو کمیسیون برنامه و بودجه، دیروز نحوه تامین مالی پروژه‌های نفتی، فروش اوراق مشارکت ارزی و ریالی مورد بررسی قرار گرفت و حداکثر 10 میلیارد دلار از محل فروش اوراق مشارکت و صکوک نفتی همانند سال گذشته در نظر گرفته شد.
وی در خصوص بررسی درخواست دولت برای تجدید نظر در دآمدهای هدفمندی یارانه‌ها، افزود: موضوع هدفمندی یارانه‌ها را مراعا گذاشتیم تا بعد از اعمال کارهای کارشناسی و بررسی‌های تخصصی در این خصوص به جمع بندی نهایی برسیم.
این عضو کمیسیون تلفیق در گفتگو با تسنیم ادامه داد: احتمال تجدید نظر در درامدهای هدفمندی یارانه‌ها در جلسات کمیسیون تلفیق وجود دارد.
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••